Leica RCD30 Orta Format RGBN Kamera

Anasayfa» Sistem » Lidar ve Optik Kameralar » Leica RCD30 Orta Format RGBN Kamera

Leica RCD30 sadece  bir görüntüleme cihazı olmayıp, diğer rakipleri arasında rakipsiz bir üründür. Bu benzersiz hava kamerası, sadece büyük format hava kaynaklı sensörlerden elde edilebilcek performansı daha düşük bir maliyetle sunarak, dijital multispektral fotogrametrinin herkes tarafından kullanılmasına imkan sağlar.

Leica RCD30, bir dizi yenilikçi ve benzersiz ilksel özelliklerine sahiptir. Bu kamera, fotogrametrik ve uzaktan algılama uygulamaları için üretilmiş tek orta formatlı kameradır. Aynı zamanda, hafif tasarımı nedeniyle UAV ler içinde uygundur ve RGBN görüntü verileriyle birlikte LiDAR sistemlerini destekler.

Multispektral görüntüleme ve yüksek çözünürlüklü optikler
  • Tek kafa yapısıyla orta formattaki kamerayla 80 MP RGBN multispektral görüntü elde edilmesi
  • Fotogrametrik ve uzaktan algılama uygulamalarınızı destekleyen yenilikçi özellikler ve yapılandırma esnekliği
  • İki eksen boyunca Mekanik İleri Hareket Telafisi (FMC) nedeniyle daha iyi görüntü kalitesi 

Birden fazla uygulamayı destekleyen modüler yapı ve esnek tasarım
  • Tek bağımsız, çok başlı ve eğik konfigürasyonlar için modüler konsept
  • Yenilikçi bayonet montajlı ve kullanıcı tarafından değiştirilebilen merkezi obtüratör ile sağlamlaştırılmış tasarım ve termal stabilize lens sistemi
  • Herhangi bir Leica Geosystems hava LiDAR sensörleri ve diğer üçüncü parti sensörler ile Leica MissionPro ve Leica FlightPro uçuş planlama ve yönetim yazılımı ile tam entegrasyon

İHAlar için Leica RCD30

Profesyonel bir İHA haritalama çözümü, doğru coğrafi bilgileri sağlamak ve daha otomatik bir iş akışı için ortamının parçası olmalıdır. Leica Geosystems, profesyonel haritalama pazarının gereksinimlerini karşılayan ve zorlu çevre koşullarında güvenli bir şekilde kullanılabilen UAV tabanlı bir çözüm sunmak için SwissDrones ile işbirliği yapmaktadır.

Leica RCD30 orta format kamera SwissDrones Dragon 50 V2 ye entegre edilmiştir. UAVın benzersiz tasarım özellikleri, üstün taşıma kapasitesi, uzun süreli dayanıklılık, sabit uçuş modelleri ve yüksek güvenlik özellikleri sunar.