Leica CityMapper Hava Hibrid Sensörü

Anasayfa» Sistem » Lidar ve Optik Kameralar » Leica CityMapper Hava Hibrid Sensörü

Leica CityMapper, dünyanın bir numaralı sensörünü, oblik ve nadir görüntüleme ile LiDAR sistemini bir sensörde birleştiren ilk hibrit hava geçiren sensördür. Her iki sektörünün en iyilerini bir araya getiren CityMapper, özellikle kentsel haritalama için tasarlanmıştır. Yüksek performanslı işlem sonrası iş akışıyla birlikte, Leica HxMap, tam bir kentsel haritalama çözümü olan Leica RealCity yi sunmaktadır.

Daha fazla çekim yapma imkanı

Bir sensör olarak herhangi bir veri ürünü oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm verileri toplar ve en ayrıntılı jeo-uzamsal taban katmanı olan SmartBase oluşturmanıza olanak tanır. Ortofotolar ve oblik açılardan nokta bulutlarına ve 3B modellemelere kadar, oblik ve nadir görüntüleme yanında LiDAR verilerini artı ürünler olarak elde edip işleyebilirsiniz.

Daha hızlı veri işleme 

HxMap,  hava sensörleri için yüksek performans sağlayan endüstrinin en hızlı veri çıkışını sağlayan  çok sensörlü iş akışı yapısıdır. CityMapper ile yakalanan verileri tek bir basit, sezgisel kullanıcı arayüzünde işleyebilir ve bir düğmeye basarak SmartBase  oluşturabilirsiniz. HxMap modüler, ölçeklenebilir, yükseltilebilir  yapısıyla en büyük şehirleri bile kolaylıkla işlemenizi imkan sağlar.

Daha akıllı çalışma

CityMapper ı, HxMap ile birleştirerek, RealCity hızla değişen şehir ortamlarında akıllı kararlar alabilmenizi sağlar. Tüm coğrafi bilgi katmanlarını oluşturmanın en hızlı ve en etkili yolu budur. SmartBase, hepsi eşzamanlı olarak edinilen verilerden üretilen güncel ve son derece hassas 2B ürünler ve 3B modellerden oluşur.

Leica City Mapper Broşürü (Teknik Özellikler) Tıklayınız