Leica Chiroptera 4X Batimetrik & Topografik LiDAR

Anasayfa» Sistem » Lidar ve Optik Kameralar » Leica Chiroptera 4X Batimetrik & Topografik LiDAR

Büyük verimlilik kazancı

4X batimetrik ürün grubu ile Leica Geosystems, yenilikçi bir yüksek çözünürlüğe sahip bir teknoloji sunmakta olup daha önceki versiyonlara göre faktör yoğunluğunu 4 e yükseltmektedir. Leica Chiroptera 4X, aynı hassasiyette, aynı bulanık su performansında ve daha fazla hassasiyetle birlikte rakipsiz bir batimetrik nokta yoğunluğu ve derinlik penetrasyonu sunarak,% 50 lik bir verimlilik artışı sağlamaktadır.

En yetenekli kıyı ölçme sistemi

Leica Chiroptera 4X, eş zamanlı olarak batimetrik kanalda (tam dalga formu) saniyede 140.000 nokta ve topoğrafik kanal için saniyede 500.000 nokta yakalayan uygun maliyetli ve yenilikçi bir LiDAR sistemidir ve bu da onu kesintisiz kıyı ve arazi ölçümleri için mükemmel bir araç haline getirmektedir. .

Sistem, 25 m ye kadar olan yüzey derinliği ile sığ su bölgelerinin çevresel izlenmesi ve araştırılması için yüksek doğrulukta veri toplama ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır. Kıyı şeridi kesintisiz olarak yakalanmakta olup ve RGB nokta bulutları oluşturmak için ise sistem ayrıca Leica RCD30 orta format 80 megapiksel kamera içermektedir.

Daha az zamanda son derece doğru sonuçlar

  • Her iki kanalda tam eksiksiz dalga şekli yakalama
  • Çoklu ışın sonar kullanarak haritalanana  zahmetli ve tehlikeli alanlarda verimli veri toplanması
  • K• Dmax = 2.7  penetrasyon kapasitesine sahip rakip sistemler arasında en iyi su derinliği penetrasyonu
  • Kara ve deniz tabanını kolayca karakterize edilmesi ve doğru çevresel izleme için verilerin kullanılması
  • Otomatik su kırılma düzeltmesi ile zamandan tasarruf edilmesi
  • HawkEye 4X derin su batimetrik LiDAR sistemine zahmetsizce yükseltilebilir olması



Yakın Kıyı  çizelgesi

Leica Chiroptera 4X, S-44 standartlarına göre analiz oluşturmayı sağlar, oblik LiDAR ile obstraksiyonu algılar ve bulanık su koşullarında maksimum derinlik penetrasyonu sunarken, kesintisiz kıyı ve kıyı verileri toplar.

Kıyı izleme

Bu yüksek verimli LiDAR sistemi, jeoloji ve jeomorfolojiyi desteklemek için kıyı süreçlerinin ve erozyonların izlenmesini destekler ve yansıma ve yoğunluk verileri sağlarken deniz tabanı ve substratı sınıflandırmaya yardımcı olur.

Nehir araştırmaları ve iç sular

Taşkın haritalama, modelleme ve tahmin, iç sulara yakın yerleşim alanlarını korumak için önemli işlevlerdir.Leica Chiroptera 4X, gerekli hesaplamalar için veri sağlar ve afet yönetimini ve haritalanmasını destekler.

Çevresel izleme

Batimetrik yüzey araştırması, akuakulleri değerlendirmek için batık bitki örtüsü ve yaşam alanlarını haritalamak ve sınıflandırmak, deniz ekolojisi ve hidrodinamiği incelemek suretiyle çevresel izlemeyi destekler.

LEICA Chiroptera 4X Batimetrik & Topoğrafik LiDAR Teknik BROŞÜRÜ için TIKLAYINIZ